VW Tiguan UnOfficial Site

The first Greek VW Tiguan UnOfficial Site
Τώρα είναι 28 Ιαν 2026 09:42

Δημιουργία νέου θέματος  Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Ιαν 2018 22:23 
Χωρίς σύνδεση

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ VW TIGUAN ESCAPE ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ,ΩΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ 25 ΜΕ 30 ΑΛΟΓΑ,ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΡΟΠΗ. ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ;ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΙΟ ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ .

Κορυφή
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Ιαν 2018 10:33 
Χωρίς σύνδεση
Gear Two
Άβαταρ μέλους

Παράθεση:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ VW TIGUAN ESCAPE ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ,ΩΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ 25 ΜΕ 30 ΑΛΟΓΑ,ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΡΟΠΗ. ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ;ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΙΟ ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ .
Καλημέρα,
1.4 Μηχανή ή 2.0; Για τη πρώτη όπως και τη δεύτερη, προτείνω (imho) επιλογή επώνυμου οίκου βελτιώσεων και όχι "πειραματισμούς" με προγραμματιστές!

Αξίζει ασφαλώς η βελτίωση, αρκεί να γίνει με γνώμονα την αξιοπιστία και όχι το ζόρισμα του κινητήρα για να βγάλει άλογα και ροπή.

Επίσης βοηθάει αρκετά και μια εισαγωγή αέρα ελεύθερης ροής. Το εργοστασιακό φιλτροκούτι είναι αρκετά "μπουκωμένο".

Γιάγκος

Κορυφή
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Ιαν 2018 16:49 
Χωρίς σύνδεση
Gear Four
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα

Γαι το θέμα που σε ενδιαφέρει υπάρχουν πάρα πολλά threads κάτω από τον τίτλο "Βελτιώσεις" στο παρακάτω link. http://www.tiguan.gr/forum/viewforum.php?f=14
Προσπάθησε σε παρακαλώ πριν απευθύνεις μία ερώτηση να κάνεις μία μικρή ερευνα στο forum μήπως υπάρχει ήδη απαντημένο το ερώτημά σου.
Το συγκεκριμένο θέμα που άνοιξες το τοποθέτησες στο κεφάλαιο "Ζάντες Ελαστικά" και σύντομα θα μεταφερθεί στο σωστό κεφάλαιο που είναι "Βελτιώσεις"

Καλή συνέχεια!

Κορυφή
Τελευταίες δημοσιεύσεις πριν από:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος  Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Ahrefs [Bot] και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για: